Welkom bij Bas Wortel
Bas vertaalt wensen van klanten in tuinen die praktisch maar vooral mooi zijn.

Bas levert tuinen voor jarenlang tuinplezier. Hij verzorgt het tuinontwerp, regelt de aanplanting, de aankleding en het onderhoud.

Kortom, voor een goed, persoonlijk en eerlijk tuinadvies bent u bij Bas aan het juiste adres.
Tuinontwerp
 
Tuinontwerp
Bas Wortel verzorgt tuinontwerpen voor grote en kleine tuinen. Ook voor de aanleg van bijvoorbeeld een nieuwe border kunt u hem bellen. Verder geeft hij vrijblijvend advies en neemt hij tuinaanpassingen op zich.

Kennis van kleuren en planten
Beplanting is belangrijk, zodat een tuin mooi blijft na oplevering. Een goed aangelegde tuin is door de seizoenen heen een plek van rust en schoonheid. Dit bereik je door spanning en dynamiek in de aanplanting. Die balans weet Bas Wortel te vinden.

Bas Wortel biedt een complete benadering. Van tuinontwerp, tot aanleg en onderhoud.
Tuinstyling
  Styling is niet meer weg te denken in de tuinbranche. Een tuin oogt direct beter met mooi beplante potten en bakken. Bas Wortel weet dit in korte tijd voor u te realiseren. Hij heeft ideeën en een breed netwerk om al uw tuinwensen mogelijk te maken.

Bas biedt, naast de aanleg en onderhoud van uw tuin, tevens de mogelijkheid om op maat gemaakte tuinmeubels te maken. Hierbij kunt u denken aan tuintafels/banken/kasten/veranda’s. Door de jaren heen heeft hij dit met succes bij diverse klanten gerealiseerd, waarbij meestal werd gekozen voor oude bouwmaterialen waardoor uw tuin een sfeervolle uitstraling krijgt. Uiteraard is ook hierin veel mogelijk en bespreekbaar!
Onderhoud
Een mooie tuin vergt onderhoud. U kunt Bas altijd bellen voor een incidentele onderhoudsbeurt. U kunt ook voor een onderhoudscontract kiezen. Naast het snoeien van uw heg en de tuin seizoen klaar maken bekijkt Bas ook wat uw tuin nodig heeft. Woekerende planten worden verwijderd en nieuwe planten aangeplant. Op deze manier blijft u genieten van uw tuin.

Onderhoudscontract
Goed tuinonderhoud verdeel je over momenten. Denk aan de langste dag van het jaar voor snoeiwerk (hierna wordt de groei minder). Of oktober voor het winterklaar maken van uw tuin. Grote aanpassingen kunt u het beste vroeg in het jaar plannen. Daarom is een onderhoudscontract ideaal. U spreekt samen af wat uw jaarplan wordt en welke momenten in het jaar belangrijk voor u zijn. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van uw tuin net voor een verjaardag.
Werkwijze
Bas komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Nadat Bas uw wensen heeft geïnventariseerd en de mogelijkheden op een rij heeft gezet, zet hij deze ideeën om in een tekening op maat. Eventueel worden de laatste punten aangepast in het vervolggesprek en plant u vervolgens een afspraak in waarop Bas voor u aan de slag gaat.

Uw tuin!
Bij de oplevering lopen we alles nog eens na. Ook wordt het onderhoud en de verzorging besproken. Bas Wortel kan uw onderhoud verzorgen, zodat u zorgeloos geniet van uw prachtige tuin...

Neem contact op met Bas voor een oriënterend gesprek.
Portfolio
   Ontwerp en aanleg tuin in Eemnes
De huidige bewoners hebben mij gevraagd om een passend ontwerp voor de achtertuin te maken en tevens de aanleg te verzorgen. Dit project is naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Download de pdf

   Omvormingsplan gemeente IJsselstein
De gemeente IJsselstein heeft mij gevraagd een omvormingsplan te maken voor alle openbare grasvelden. Het project loopt nog.
Hier vind u een voorbeeld.

   Ontwerp en aanleg van een tuin in Soest
Klik hier voor een impressie

   Sfeerimpressies 2012
Download de pdf

   Aanleg van een bostuin in Hilversum
Download de pdf

   Ontwerp en aanleg in Baarn
Download de pdf

   Ontwerp en aanleg in Laren
Download de pdf

   Ontwerp en aanleg moderne achtertuin in Eemnes
Download de pdf

   Ontwerp en aanleg moderne voortuin in Eemnes
Download de pdf

   Ontwerp en aanleg sfeervolle tuin in Huizen
Download de pdf

   Ontwerp en aanleg van een tuin in Bussum
Download de pdf

   Ontwerp en aanleg van een tuin in Naarden
Download de pdf

   Ontwerp en aanleg van een tuin in Spakenburg
Download de pdf

   Ontwerp en aanleg van een tuin in Bussum
Download de pdf

   Ontwerp en bouw van een speelschuur in Amersfoort
Download de pdf

   Ontwerp en bouw van een tuinhuis in Bussum
Download de pdf

   Ontwerp schoolplein in Eemnes, aanleg door de ouders zelf
Download de pdf

   Diverse projecten 2015
Download de pdf
Bas over Bas
  "Tuinen zijn voor mij echt een passie. Die passie begon in de tuin van kunstschilder/tekenaar Piet Klaasse en zijn vrouw. Ik hielp daar als kind al mee in de tuin. Piet Klaasse vertelde mij over kleuren en lijnenspel.
Na mijn middelbare school begon ik aan de opleiding als hovenier omdat ik een doener ben. Na een aantal jaren als hovenier gewerkt te hebben leek het mij interessant om mij te verdiepen in tuinontwerpen. Ik kwam op de ontwerpafdeling van Wolterinck terecht waar ik technisch veel vaardigheden op dit vlak heb geleerd. Ook op het gebied van styling heb ik hier veel ervaring opgedaan.
Omdat ik mijn eigen ideeën en passie wil overbrengen op mensen ben ik voor mezelf begonnen.

Ik geniet elke dag van mijn werk. Ik hou van het puzzelen op een ontwerp. De samenwerking met klanten. En ook het werken in de tuinen heb ik nodig , het geeft rust en balans. Het mooiste is later terugkomen en zien hoe gelukkig mensen zijn in hun tuin."
Neem contact op met Bas
Adres:Kerkstraat 1
3755 CK Eemnes
Telefoon:06 11 00 62 96
Email:bas@baswortel.nl